Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Saturday, August 21, 2010

Sempat Lagi Sebelum Berbuka ke Sini ~Lake Valley~

Salam 11 Ramadhan n selamat pagi sume,

Semalam sempat lagi sebelum berbuka kami kesini..>>>.>.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
^
^
^
^
^

iye la..kesini ye..LAKE VALLEY 
Ini 1st time papa zaquan lepak sini..sweetmama n zaquan dh selalu sbbnya bila balik umah my mom..acik2 zaquan msti bw pagi2 bg ikan makan n main playground kat sini..kadang2 dh g pagi smbung plak trip utk petang..hehehe

Ape yg membuatkan kami bleh terjah kesini ??
Sbbnya semalam (jumaat - 20.08.2010) kami dapat jemputan smbutan hari lahir Anis Afiqah (anak sepupu sweetmama)..so dr opis terus la ke destinasi..memandangkan perjalanan berjalan dgn lancar..kurang jem (+)  cuaca pun baik punya..kalo x ujan jerk kan..so kol 6.15 dh sampai area cheras..n semasa OTW..my son mmg dh tau jln ni nak g ke jusco n carrefour n dia ingat ade fun fair lg dkt carrefour..tp sbntnya dh abis.. bila kami wat x tahu..dia pun menyalak la...n bila dh lps jln carrefour tu my son ni tersgt la cerdiknya dia igt jalan nak ke Lake Valley..n dok ckp ikan..ikan. (nak bg mkn ikan)..n ntah camner mood papa zaquan pun sgt baik terus belok ke Lake Valley..maka sampai la kami kesini..lepak smpai kol 7 utk memuaskan hati zaquan..huhu..

dh puas tgk ikan..mcm biasa berlari ke playground..kali ni puas zaquan main..sbb bulan puasa org xramai lepak kat sini..kalo bkn bulan posa..especially hujung minggu..penuh org ..mcm pesta...
tenkiu papa..bw kami jln2 sini...

sweetmama : cepat2 ..jom balik..nak berbuka dh..kita nak smbut b'day Anis ni tau zaquan..^-^

see @ next n3 .. smbutan b'day anis afiqah

2 comments:

  1. alah comelnya zakuan..

    geram sungguh..

    layan budak2 nie memang memenatkan..tapi itulah yang paling indah

    ReplyDelete
  2. hehehe..btol tu ayu..penat nak melayan kerenah dia tp puas bila tgk dia happy..^_^.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails