Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Monday, August 2, 2010

Pelupa!

Hai..salam sume..

camner la sweetmama bole terlupa yg semalam (1/8/2010) ade majlis wedding kwn sekolah sweetmama. Padahal sweetmama siap dapat kad by hand..dh tu siap dh inform papa zaquan :-

sweetmama : minggu ni mama ade knduri kawin tau..mmber sekolah pnyer wedding

papa zaquan : kat mane?

sweetmama : dkt cheras jerk..dekat jerk ngan umah ummi..

papa zaquan : bole la..lg pun mmg nak balik umah ummi.

Tapi semalam mmg btol2 lupa..btol2 tersedar ade missed call dr my friends fazilzura..time tu dh kol 3 ptg n time tu jgk sweetmama sedang berjimba2 di JJ Balakong ngan papa zaquan...kalo ade kat umah time tu bole gak terus g majlis wedding tu..anyway..majlisnya dh pun berjalan ngan lancar..SELAMAT PENGANTIN BARU kepada SUHANA n PASANGANNYA dr kami sekeluarga.

Pada hari Ahad tu  my family berkumpul..kebetulan sume adik beradik  sweetmama balik kecuali Pak Uda Zaquan. Ateh Cu n Ucu Apit Zaquan ade kat umah...diorg sibuk dok melayan n bermain ngan zaquan..pagi2 lg Ucu Apit Zaquan dh bw Zaquan b/fast kat luar..tgh pulak masa utk dia bermain2 ngan zaquan..pastu sampai dia boring n zaquan pun dh bosan..itu yg kami planning nak kuar cuci mata kat JJ...btol2 masa tu br smpai JJ terima call tu...huhu..dh tua2 ni makin pelupa...nmpknya kena makan kismis lebih lg ni kasi kuatkan sikit igtan..hehe..

errmm..mmg btol2 cuci mata...tahan jerk nafsu nak shopping sbb ari Jumaat ni nak g S card..hehee..kat sane nnti dh tentu2 berabis punye..so, aktiviti ptg tu kami habiskan masa ngan makan la..apalagi w/pun sbnrnya kat umah my mom dh makan..ehhee..we love 2 eat..♥ 

kami pekena sizzling yee mee kat food court JJ (pic x snap..sbb terlalu menikmati mkanan..hik3..) n for zaquan Coklat Indulgence Secret Recipe.

 aummmm...dap nye..feberet kami..

Sebelum balik..msti puaskan hati zaquan dgn main mainan ni..kalo x..dia igt n sebut2..
ade gaya bakal pelumba F1 x..?

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails