Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, August 13, 2010

Huh Malasnya Nak Update!!

Salam 3 Ramadhan...

huh..malasnya sweetmama nak update n3..kalo diikutkan byk n3 yg menunggu..especially percutian kami ke Genting minggu lepas..masa kat Genting excited sgt nak update..tup tup balik dr genting bila dpt perkhabaran yg x menyedapkan hati..terus hilang mood nak update n3 bercuti...huhu...tp now me dh okey  cuma nak kembalikan mood tu susahnya..lgpun byk gambar nak kena select..hehehe.., GA n Contest yg sweetmama kena tag pun ade 2-3 sweetmama x sempat wat lagi ni..tp sib baik due date nya lmbat lg..rasanya next week smpat kot sweetmama wat ek...

keduanya..my mom x sihat pulak ptg 1st Ramadhan tu..so 2 hari ni sweetmama n papa zaquan terpaksa la bergilir2 jaga zaquan...tp bkn bercuti tau..kami terpaksa bawa zaquan dtg opis..semalam giliran papa jaga zaquan pg..kol 2 hantar kpd sweetmama plak utk dijaga.hari ni my mom g klinik..sweetmama pulak jaga zaquan pagi n selepas sembahyang jumaat giliran papa zaquan pulak yg jaga.

p/s : papa..cepat  la amik zaquan..x larat dh mama nak jg..dia wat perangai..huhu..mama xdpt nak update n3..dia kaco..huhu...

2 comments:

  1. heheh.. sabar yer Sweetmama... Zaquan memang tak leh dok diam kan... mesti mcm2 die wat kat ofis mama n papa die..

    ReplyDelete
  2. hehhee..mmg pun..abis satu opis ni dgr suara dia n abis satu opis ni dia jelajah..huk3.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails