Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Sunday, August 29, 2010

Si Kecik Bersahur..

Salam 19 Ramadhan..,

Pagi td..akceli plan nak sahur kat luar (Impian)...tp zaquan sedang lena ..nak kuar kol 4.30pg td..mcm kesian kat zaquan..at lastnya kami bersahur ala kadar jerk kat umah ni..ala kadar means minum air n mamam lebih KFC zaquan semalam..huk3..iye la brg2 basah xde stok..hari2 kerja seminggu dok umah my mom..ujung minggu br balik umah sndiri..minggu2 sblm ni pun ujung minggu mmg berbuka kat umah my mil..so mmg xde perasaan la nak beli brg dapur utk umah....igt nnti bila balik raya kat umah br nak beli stok brg dapur..

tp yg masalahnya my son zaquan skrg ni sgt kuat makan..dh la favourite nya nasi berlaukkan telur ngan kicap..bgn pagi jerk minta nasi n telur..tp pagi td sib baik dia x terigt nasi..dia teringat bahulu..hehehe..Jumaat ari tu sweetmama dh start membeli kerepek n bahulu utk raya dan utk diagihkan kpd my mom n my mil..blom sempat nak simpan utk raya..zaquan dh minta..bahulu pun favourite zaquan..so pagi td zaquan bersahur ngan Kuih Bahulu ngan Air Kotak Milo nya..(time :6.45 pg)

2 comments:

  1. pagi tadi kami sahur mcD. sbb baru pindah & dapur xde menda. en.hubby yg ofer nk pegi beli, ann pun, apa lg? suka giler la. bleh sambung tdo kejap sementara tunggu dia bawak balik mknn. hehe..

    ReplyDelete
  2. hehehe..wah syoknya sahur mc'd..pastu siap en hubby tapaukan plak tu..eija thn ni br sekali sahur mc'd..itupun sahur awal kol 1.00 pg..huhu..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails