Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Wednesday, August 4, 2010

Aktiviti Mlm Ni..Tido!

Hai salam sume..

sweetmama bersiaran dr Genting Highland..Sgt enjoy today...indoor games hampir kesemuanya kami main hari ni..cumanya ade 1 jerk lg blom iaitu tgk show turtle vision kununnya nak smbung malam ni..tag kat tgn pun x buka lagi ..hehee..n igt lepas nak tgk show turtle tu nak try luck n main games la pulak...sekali cancel.. sbb masing2 wat aktiviti tido selepas kepenatan n puas bermain indoor games siang tadi..

my son lena tido dr kol 6.30 ptg sampai la disaat ni..itu la puncanya kami cancel plan malam ni...papa zaquan pulak lepas turn dia abis guna komp...dia pulak sama2 tido sebelah zaquan..bila sweetmama jenguk bilik sebelah..my sis pun dh tertido...huhu..xpe esok masih ade..yeaaha..esok masa utk outdoor games pulak...:D

Okey la..sweetmama pun nak Zzzzz jgk.., nak simpan energy utk games esok..hehee...byk cite nak story ttg holiday kat GH ni nnti..tp xde mood lg nak update story...masih lg mood berholiday..tp dibbkan mlm ni xde aktiviti main games..sweetmama smpatla berfb n berblogwalking...hheehe..

see..my son zaquan yg sedang lena..
Tido la syg..esok kita main lg ek..:D

No comments:

Post a Comment

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails