Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Friday, August 20, 2010

Semoga Cepat Sembuh ye ♥ Atie Azrul ♥

Salam 10 Ramadhan..,

Semalam dapat khabar berita yang my officemate Atie Azrul kena admitted kat hospital putrajaya sbb suspek  Hempedu Bengkak...kami kat sini sume agak terperanjat..me off course la terperanjat..sbbnya dia dok ngadu jgk before this..2 minggu sebelum puasa..dia kena sakit perut ..sakit sgt..igtkan sakit nak dtg bulan kan..1st time kena..mmg btol la sbb nak dtg bulan.. pastu seminggu lepas tu sakit perut tu dtg lagi n sweetmama sndiri dh pernah nasihat kat dia...better dia g hospital..ntah ade pape kot..pastu dia cite yg dia ade history gastrik...n dia rasa maybe gastrik dia dtg balik..

tup2 minggu nie..dia lagsung x masuk opiss.. EL n dpt MC n lastnya semalam dia refer hospital..terus kena tahan..To Atie Azrul..i doakan u cepat sembuh ek..sorry sgt2 i x dpt nak melawat u hari ni..sbb i dh ade jnji ngan ZuraNor...nnti kalo ade masa..insyaalllah i dtg melawat u..Take Care Dear..!

3 comments:

  1. Ooo ye ker, siannyer...Nnt free2 leh arr melawat dia..Wad brp ek??

    ReplyDelete
  2. Hmm..ujian ketika bulan puasa..semoga dia cepat sembuh..

    ReplyDelete
  3. Mummy Yu'xan Lee : tu arr sian kat zu..ni diorg br balik dr melawat zu..katanya mcm confirm ade batu karang..WAD3B, Katil 3..Hospital Putrajaya..

    Mommy Pinky : tq mommmy pinky..yup btol..dugaan..semoga dia tabah menghadapinya.

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails