Klik2 My Heartbeat Yaa.. :)

Tuesday, August 3, 2010

Cuti Rehat 3 Hari ♥♥♥ Going To Holiday n Shopping ♥♥♥

Hai..Salam Sume..

Seronoknya .. bermula esok 4 - 6 Ogos 2010 sweetmama  cuti rehat .

Sebabnya :-

4-5 Ogos 2010 - Kami nak g Holiday di Genting Highland ..plan asal nak bw my family bercuti tp my mum last minute x berapa sihat..so xdpt nak joint sama ke GH ni..kami dh booking 2 bilik..so holiday ni nnti 2 org my sister ikut...wah..x sabar rasanye nak bw zaquan main indoor games yg ade kat GH nnti..papa zaquan dh siap booking online tiket indoor games..lgpun kalo booking online..murah..separuh harga dapat...excited sbb dah lame jgk x g GH..last pegi masa sweetmama mengandungkan zaquan..thn 2008..dh 2 thn la x pegi..kalo x dulu GH ni antara tempat feberet especially papa zaquan la..hehee..masa g thn 2008 tu pun sbb papa zaquan redeem point kad genting dia dapat la tido 3hari 2 mlm tu..free.n time tu kami pegi bw my family in-law.

 Kali ni kami pergi selain dh lama x pegi +nak bw my family bercuti+excited nak bw zaquan main permainan yg ade di GH...sebabnya adelah harga bilik murah ma...RM45.00 jerk satu malam..heheheee...

6 Ogos 2010 - Jom reramai kita menghabiskan duit a.k.a Shopping sempena hari S-card di SOGA KL..ehhehe..






5 comments:

  1. Nak Ikot!!! Syokyer zaquan.. aritue nak bawa die g GH, demam... xperla.. akhirnya papa n mama die gak yang bawa..
    Selamat bergembira..

    ReplyDelete
  2. bestnya tak sabar nak tunggu puteri besar boleh bawak dia jenjalan jugak

    ReplyDelete
  3. Cute MuM :hehe..lain kali kita bleh g same2 plak..bw dania..ade geng la diorg nnti..mmg sgt happy..skrg ni masing2 kepenatan..zaquan tido x bgn2 lg ni..ikutkan plan mlm ni nak g cuba luck plak..hik3..tgh td dh abis main indoor games..

    Mama Qistina : btol tu kena tunggu baby dh besar sikit br sronok nak berjalan..ini pun sbb zaquan dh besar dh pandai main games..tu yg excited nak bw dia holiday genting.

    ReplyDelete
  4. WAHHHHHHHHHHHHHHHHH syok nye ...

    lama x lepak sana

    ReplyDelete
  5. mmg syok zura...ape lg cuti2 genting la..skrg genting promosi sempena anniversary genting ke 45th year..sbb tu harga bilik dpt RM45..harga tiket games pun murah bila beli online..separuh harga..aku ni pun sbb dh lame x lepak sini..dh 2 thn lebih rasanye..

    ReplyDelete

♥Terima Kasih Sudi Baca &Komen Di Blog Sweetmama♥

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails